Een affiliate shop beginnen om online geld te verdienen

Geplaatst op 13-02-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u aan de slag gaan met affiliate marketing via uw eigen website? Maar heeft u niet de technische kennis om een eigen website te maken? Met het affiliate script van Vrolijk Internet Services kunt u op een hele simpele manier een affiliate shop starten en online geld verdienen. 

Het script is geschreven in de programmeertaal PHP en kan met een FTP-programma op uw eigen webhosting pakket worden geplaatst. Nadat u de bestanden geplaatst heeft, zal tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe affiliate webshop het installatieproces worden gestart. Tijdens dit proces kunt u de databaseverbinding instellen voor uw nieuwe affiliate shop en kunt u een beheerdersaccount aanmaken waarmee u uw affiliate webshop vanuit een beveiligde omgeving kunt beheren.

De exacte stappen voor de installatie van het script kunt u vinden in de handleiding op de website van Vrolijk Internet Services. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan kunt u deze samen met het script bij Vrolijk Internet Services afsluiten. Het voordeel is dan dat u één aanspreekpunt heeft voor zowel de hosting als voor het script. Dat is wel zo overzichtelijk. 

Wilt u uw affiliate shop niet handmatig vullen met nieuwe producten, dan is er de mogelijkheid om nieuwe producten automatisch aan uw affiliate winkel toe te voegen. Binnen de beheeromgeving van het affiliate script is er de mogelijkheid om productfeeds toe te voegen. Productfeeds kunnen automatisch worden ingelezen, zodat producten automatisch kunnen worden opgenomen binnen uw affiliate shop. Een productfeed kan met het script aan een rubriek binnen uw affiliate webwinkel worden gekoppeld, zodat nieuwe producten binnen de feed automatisch worden toegevoegd binnen de juiste rubriek.

Het maakt niet uit of u net begint met affiliate marketing of reeds een affiliate shop heeft die u wilt omzetten naar een modern script. In beide gevallen kan Vrolijk Internet Services u helpen aan een moderne affiliate shop.